Tisztelt Sporttársak!

Czakó István Gábor vagyok, 2020.12.hótól vagyok tagja a kiskunfélegyházi NO4 postagalambsport egyesületnek. 2021. szeptemberétől a fiatalok megmérettetésével kapcsolódtam be a postagalambsport világába. A galambok iránti rajongás már 6 éves koromban megragadott és immár 29 éve tart. Korábbi években dísz és postagalambokat tartottam kedvtelésből, hobbi szinten.2020 nyarán határozott döntést hoztam és felszámoltam a díszgalamb állományomat, a későbbiekben csak a postagalambokra koncentráltam. Fontos törekvésem volt, hogy a tenyész anyagomat csak is kizárólag biztos és hiteles forrásból szerezzem be. Olyan hazai tenyésztőktől szándékoztam vásárolni, akik meghatározói az eredményeiket tekintve, a jelenlegi Magyar Postagalambsportnak. A szándékom megvalósításában nagy segítségemre volt a Galambaukció csapata. Rajtuk keresztül szereztem be a kívánt tenyész madarakat. A Galambaukció portálon hetente jöttek a színvonalas árverések, ahol a hazai élversenyzőktől vásárolhattam. A kezdeti éveimben a nagyobb tenyész létszámnak vagyok a híve, ugyanis én is keresem a legjobbakat a dúcban, a saját Arany Páromat!!!

Gratulálunk!  Galamaukcio.hu csapata

Czakó István Gábor eredményei megtalálhatók a galambom.hu oldalon 30.Aranyhomok Tagszövetségnél.

Kiemelném a 2021.10.02.-én rendezett versenyt Kutyból 294 km, erős szembeszeles út volt.

István galambja HU 21-N-23653 K H kerületi 5.díjat nyert 1443 galambból 1041,23m/p-el. A kerület távolabbi pontjáról. A fotókon a díjas galamb és szülei láthatóak.

Várjuk Sporttársak bemutatkozóit, melyeket szívesen közé teszünk oldalunkon!

A Galambaukcio.hu oldalon vásárolt galambok utódainak kiváló eredményeit folyamatosan közé tesszük. Örömünkre szolgál, hogy szép számmal jönnek a pozitív visszajelzések.