Tisztelt Látogatók! Tisztelt Galambászok!

Oldalunkon elindult az 2019/2020 évi aukciós szezon. Első körben a váci teszttelep galambjai találhatóak. Elkészült az új dúc a váci teszttelepen. A fiatal madarak már ebből az új dúcból indultak a 2019-es versenysorozaton. A fiatal galambok sikeres versenyzése sajnos egyre nehezebbé vált a tenyésztők számára, rengeteg vélt vagy valós probléma merül fel. A váci teszttelep versenyprogramját 1263 fiatalból 400 fiatal tudta végigcsinálni. Nagy gratuláció a madaraknak és tenyésztőiknek!

315 km Jihlava ,490 km Teplice , szembeszél , viharos oldalszél ,csak pár dolog a sok közül ,amivel megküzdött ez a 400 fiatal madár.  Kiváló küzdeni tudásukat, betegségekkel való ellenálló képességüket, gyorsaságukat most már a tenyészdúcokban kamatoztathatják utódaikban. A szelekció megtörtént, kipróbált galambok várják új tulajdonosaikat!

Aukciós oldalunk rövidesen a tenyésztők árveréseivel folytatódik!!!

Kizárólag hosszú évek, évtizedek óta kimagasló eredményekkel rendelkező (rövid-középtávú, hosszú távú, maratonos )postagalambászokkal találkozhatnak aukciós oldalunkon. Egy tenyésztő elismerését nagyban befolyásolja galambjaiknak más dúcokban való eredménye, ezért biztosak lehetünk, hogy a tenyésztők kimagasló minőségű kollekcióval készülnek az aukcióra! Elsősorban fiatal galambokkal, melyek tiszta lappal indulhatnak új tulajdonosuknál.

(Rengetek megkeresés történt azzal kapcsolatban, hogy galambokat kívánnának eladni oldalunkon. Galambaukcio.hu nem biztosít helyet galambkereskedőknek!!!  Nem abból áll a postagalambászat, hogy veszünk két madarat „jó papírral” és áruljuk az „utódokat”(először ki kellene próbálni, nem?). Maratonos galambot olyan ”kereskedőtől” aki még soha nem versenyzett maratonon (mi alapján határozta meg a tenyész párt?) Középtávú galambot olyan „tenyésztőtől” aki még egy fél szezont sem tudott kimagasló eredménnyel végig versenyezni ,vagy galambokat olyantól, aki nem is versenyez(ilyen is van ). Ez zsákutca ,köszönjük nem kérjük!!!) Egy eladásra kínált galambnak nagy értékmérője testvérei, útódai, szülei, közeli rokonai teljesítménye!

Az oldalunkon árverező tenyésztőktől a galamb mellé szakmai tanácsokat, információkat is kaphatnak a vásárlók. Ők komoly tapasztalattal és tudással rendelkeznek. A galambaukcio.hu csapata mellettük tette le voksát , hogy minden galambásznak magas minőségű madarakat biztosítson aki weboldalunkon vásárol.

Köszönettel: Galambaukcio.hu csapata