Tisztelettel üdvözlőm a Sporttársakat!

2021-ben eldöntöttem, hogy csak a 700 km feletti versenyutak érdekelnek. Meggyőződésem, hogy az aktív galambászok fogyása a jövőben több tagszövetség összeolvadását eredményezi majd, így a rövidtáv és a kisközéptáv a dúcok nagy távolsága miatt nem lesz igazságos. Hosszútávon és maratonon csak a galamb számít, nem a feleresztés helye, ideje és a széljárás.

Célom egy stabil maratonos törzs kialakítása ezért minden dúcban lévő versenygalambom kosarazva lett maratonra. Marad, aki marad.  Nagy veszteségek ellenére sikerült jó eredményt elérni az elmúlt két évben.

MILF – HU-19-D-467191 T..2023-ban SPORT „E” kategóriában országos 1. helyet érte el.

Olimpiai résztvevő!

Maraton távon 100 %-os eredménnyel 4 útból sikerült E kategóriát nyernie.

Aukción két gyönyörű lánya elérhető

Apja korábbi sikeres versenygalambom (R. Hermes x R. Willequet Kassai Pétertől)

Anyja néhai Csóri Antaltól származik

Sok eredményes gyerekük született már, 2019-től így vannak párban. Több barátomnál is működik a család, így ajánlom a maraton szerelmeseinek a két szuper MILF gyereket.

MILF 2023 – ban befejezte a versenyzést, jelenleg 6 gyerek van a tenyészdúcban, bízom benne hasonlóan sikeres lesz a tenyésztésben mint ahogy versenyzett.

Testvére, MILF II. 2023-ban bizonyította, hogy a párosítás sikeres és további szép eredményekben bízva a jövőben is így maradnak a szülők párban. MILF II. 2 db rokontenyésztett fia megtalálható az aukción.

2022-ben sok galambot vásároltam Hollandiából és Belgiumból maratonos erősítésként. Mivel a „saját” galambjaim eredményével elégedett vagyok, így az összes 2022-ben vásárolt szuper származású galambot felajánlottam az aukcióra. 1-2 éves gyerekeik a versenydúcban megtalálhatóak fiatalon 520 km-ig beröptetve.

Bízom  benne elnyeri tetszésetek a kollekcióm, jó licitálást és sikerekben gazdag eredményes boldog évet kívánok mindenkinek.

Japport Zoltán