Karen Hollandia talán legjobb női galambásza, hosszú ideje igen eredményes fiatal-specialista. Időről időre komoly győzelmekkel hívja fel magára a figyelmet, teljesítménye kiszámíthatóan magas. Nem dolgozik nagy létszámmal, tenyésztési metódusa eredménycentrikus, nélkülözi a kapkodást, nagyon tudatos, ami a hozzáértők számára elsőrendű beszerzési forrássá teszi őt. Világszerte számos sikeres árverése volt. Galambjai mindazok érdeklődésére tarthatnak számot, akik szeretnének jobban szerepelni a fiatal-szezonban, illetve dúcukban fokozni kívánják a gyorsaságot, és a középtávú versenyekre való alkalmasságot.

Karen den Haan asszony azok elit-klubjába tartozik, akik a Galambaukció oldalon joggal népszerűek, mint tenyésztők. Ezt a népszerűséget mára az egyértelmű pozitív visszajelzések teremtették meg azokról a galambokról, melyek árveréseinken találtak új gazdára.

Csupán példaként, de elsősorban említeném Cseh Bálint többszörös olimpikonunkat, akinek kiváló állományába a den Haan beszerzések további javulást voltak képesek hozni. Rendkívüli tenyésznek bizonyult egy galamb Földing Norbert-nél, egy másik pedig a László-Molnár dúcban. További sikerek a Karen galambokkal visszajelzések alapján : Scheily Gábor, Magyari Zsolt, Rau Sándor, Viglidán Péter állományából.

A kollekcióban 14 jól fejlett, remek származású fiatal várja, hogy tenyész-állományaink új ékkövei lehessenek.   

Korábban már írtunk róla: