Ervin Laro tíz postagalambot küldött árverésre, melyet a Galambaukcio.hu oldalon kíván értékesíteni. Galambjait azon tenyésztőknek ajánlja akik kitartó nagy küzdeni tudású galambokat szeretnének állományukba beépíteni. Teszttelepeken és más egyéb versenyeken részt venni az ő galambjainak útódaival. Számos teszttelepi és egyéb versenyeken való győzelme bizakodást adhat a vásárlónak.

1. FINAL RACE 505 KM BLACK SEA ONE LOFT RACE
6. FINAL RACE 505 KM ALGARVE GOLDEN 2017 + TO THE PARTAMENT WINNER TOTAL
MONEY 76 000,00 €
1. FINAL DERBY BROD CROATIA
1. ACE PIGEONS OLR A.R. PIGEONS ROMANIA
1. ACE PIGEONS AS GOLDEN PIGEONS GREECE
5. FINAL RACE 500 KM PAMOK THAILAND PRINCES CUP WINNER
27. FINAL RACE MILLION DOLLAR 2017
1. FINAL RACE 550 KM A.R. PIGEONS ROMANIA 69 MINUTES ADVANTAGE
1. ACE PIGEONS A.R. PIGEONS ROMANIA
1. SEMMIFINAL 300 KM RACE CHINA 7400 PIGEONS
10. FINAL RACE TAILAND PAMOK
7. FINAL RACE SOFIA OLR
1. FINAL RACE AS GOLDEN PIGEONS GREECE
5. FINAL RACE HALKIDIKI GREECE
5. FINAL RACE SUPER STAR OLR ROMANIA
8. AND 39 FINAL RACE ALGARVE GOLDEN 500 KM
2019 1 TWO FINAL RACE 525 K M MILLION DOLLAR 12 AND 14 FINAL RACE MILLION DOLLAR 525 KM
1. ACE PIGEONS CORABIA WINTER
4. FINAL RACE CORABIA WINTER 500 KM

Galambászat iránti szeretete már nagyon fiatal kora óta él benne. Mindössze 6 éves volt, de ekkor még Albániában élt szüleivel. A közvetlen szomszédjukban postagalambászok laktak. Kicsi gyermekként figyelte egész álló nap a szomszédok galambjait. Majd megtörtént: kapott tőlük egy pár galambot . Az első galambpár amit egy galambász sosem felejt, hogy honnan indult.

Ez az első pár galambka nagy becsben volt tartva, ez a rajongása a postagalambok iránti kötődésében elindította egy máig tartó posta galambászat szenvedélyben. Olyan postagalambokat vásárolt tenyész állományába amik kimagasló eredményeket értek el 200-800 km-es távokon. Ez mellett segíti a szelektálásban az Olaszországban levő meleg mediterrán éghajlat és az Adria szele ami az ő estében állandó szembe szél. Csak a legjobb galambok maradnak, majd ezekből építi ki tenyész állományát. A tenyész dúcából kikerülő galambjai a hosszútávú és nehéz versenyeken el is érik a kiváló eredményeket. Ezt a teljesítményt a gondos tenyésztésnek köszönheti. Állományából kikerülő galambjai és annak utódai eredményesen szerepelnek mind Olaszországban mind a világ számos teszttelepén, valamint sok postagalamb tenyésztőnél. Több évtized kitartó munkájával elérte, hogy nevére felfigyelnek Európa számos országában.

Ervin galambász szenvedélye sosem hagy alább, 2017-ben Riminiben saját teszttelepet hozott létre. Ez a teszttelep folyamatosan bővül amelyre a magyar postagalambászok kiváló galambjait is várja.