Szezonzáró aukció

Aukciós oldalunk elérkezett a szezon záró árveréséhez. Most még lehetőség van a tenyészállományok kiegészítésére. Záró aukciónkon a Talent-Quatro csehországi teszttelep galambjai vesznek részt .Ez a  teszttelep déli irányból versenyezteti galambjait. Kettő versenyük Magyarországról történik:Körmend 305 km, záró versenyük Barcs 419 km. Ezeken a versenyeken teljesített galambokból hoztunk el Önöknek egy kollekciót .

A telepre 2018-ban közel 1600 galambot küldtek európa számos részéről , a záró versenyen 967 galamb tudott résztvenni .

Csak a legkiválóbbak tudták teljesíteni a programot. Listák itt : http://2018.talent-quatro.cz/

A galambok már Magyarországon vannak , megkapták a paramyxo elleni védőoltást. Valamint a féregtelenítés is megtörtént. Mi úgy gondoljuk, hogy  január vége -február eleje az utolsó pillanatok  a tenyészállomány véglegesítésére. Még be tudnak illeszkedni az új dúcukba és indulhat a galambászok következő szezonja a tenyésztés.

További célkitűzésünk , hogy elhozzuk Önöknek a legjobb versenyállományokból származó egyedeket. Aukciós oldalunk

elsősorban a hazai tenyésztőkre alapoz ,akik hosszú évek óta vagy akár több évtizede is folyamatosan kimagasló eredményeket tudnak felmutatni !

Nagyon jó volt látni az oldalunkon szereplő tenyésztők galambjainak a származásaiban , hogy hosszú évekre visszavezethető saját -illetve a legjobb verseny és tenyész galambjaik szerepelnek. Több generáció is bizonyított hazai “ levegőn”.

Ezekből az állományokból

nagy valószínűséggel várható kiváló verseny galamb!

Másik irány elvünk a “jó teszttelepi“ galamb. Itt csak a legerősebb , legjobb

galambok tudják teljesíteni a programot.

Nagy szelekciós nyomás alatt (egészségmegőrzés, tájékozódás , folyamatos terhelés, stb.) Rendelkezniük kell minden pozitív tulajdonsággal amit egy jó versenygalambnak  tudnia kell.

Csak a legjobbak maradnak!!! Ezért nem kockázat a tenyésztésbe tételük.

Öröm számunkra , hogy a Váci FCI teszttelep galambjait 2019-ben is el tudjuk hozni Önöknek . Bacskai Sándor tulajdonossal hosszútávú megállapodást kötöttünk , így a legjobb ( záróversenyt teljesítő) galambokkal itt a galambaukciós

oldalunkon találkozhatnak. Vácon jelenleg

Európa egyik legmodernebb teszttelepe épül , ami márciusra készül el.Érdemes résztvenni mert a szeptemberi  510 km-es záróverseny  lehetőséget ad arra ,hogy a legkiválóbb galambok megméretessenek.

Bacskai Sándor 40 db fiatalt sorsol ki (saját állományából ) a váci teszttelepre küldök között akik személyesen  is részt vesznek a záróversenyen!

A váci teszttelepről részletek a honlapjukon : http://www.vacracingpigeons.com/index.php

 

Szeretnék köszönetet mondani a felhasználóinknak , mindenkinek akik segítették és támogatták az aukciós oldalunkat !

Segítségükkel létrehozhattuk Magyarország  legaktívabban  működő “galambos” weboldalát.

 

Köszönettel: Galambaukcio.hu csapata