Túl vagyunk a 2. aukciós szezon felén. Fel került oldalunkra az 1000. galamb, melyre Tóth István sporttárs tette a nyertes ajánlatott. Meglepetésére a vásárolt Dr. Kassai Péter galambot ajándékba kapta a galambaukcio.hu csapatától!

Január végéig folytatjuk aukcióinkat a már megszokott minőségben. Válogatott postagalambok közvetlen a sikeres, tapasztalt, szakmailag profi tenyésztőktől! Galambaukcio.hu csapata továbbra is ragaszkodik a  biztos forrásból származó postagalambokhoz, legyen az teszttelepről vagy tenyésztőtől. Oldalunkon nem fog találkozni senki bizonytalan eredetű pár € ért vásárolt holland,belga,német, stb. gyűrűs galambbal ! A postagalamb kereskedelem megtévesztő sötét oldalának nálunk komoly erkölcsi akadálya van és ez így is fog maradni. Az FCI Vác Grand Prix teszttelep 2020-as galambjaival is találkozhatnak oldalunkon, a megegyezés megtörtént. Váci teszttelep ellenőrzött, tisztán átlátható működése garantálja a záró versenyt tejesítő galambok kiválasztódását, így a  magas minőségét. Nem véletlen az FCI minősítés! Biztonsággal válogathatunk változatos galambokból, több nemzet tenyésztőitől.

2018-ban elindult postagalamb aukciós oldalunk újdonságként jelent meg Magyarországon. Voltak akik örömmel fogadták, voltak akik hóhérért kiáltottak! 21. század felgyorsult világában lehetőséget biztosítunk postagalambászoknak tenyész galamb beszerzésre nyílt árverésen valós értéken, sikeres, elismert tenyésztőktől. Nem akadály a távolság és idő egy új madár beszerzésére. Aukcióra felkerült galambok minőségét meg nyugodtan bízhatjuk a tenyésztőkre, nekik ez komoly presztízskérdés!

Aukcióink folyamatosak a téli szezonban, minden aukcióra felkerülő galamb megkapja a paramyxo elleni védőoltást.  A tenyésztőket a lehető legjobban szeretnénk bemutatni a cikkeinken keresztül, ezúton is szeretnénk köszönetet mondani szerzőinknek és a galambaukcio.hu minden munkatársának! Következő aukciós szezonunkban bővíteni kívánjuk az oldalunkon résztvevő sikeres kiváló eredményekkel rendelkező tenyésztők számát, hogy bemutatkozzanak Magyarország legnézettebb postagalambokkal foglalkozó weboldalán!

Várjuk postagalambokról, galambász közösségi életről,vagy bármi ami a kedvenc hobbinkról szól és hasznos (cikkek, fotók, egyéb), szívesen közétesszük!

Magyarországon 2018-ban elsőként indultunk működő postagalamb aukciós weboldallal! Ettől „kedvet kapva” mások is késztetést éreztek aukciós oldal létrehozására, ezzel nincs is semmi probléma nem is lehet! De, a galambaukcio.hu weboldal teljes tartalma, neve, fotói, cikkei, írásai a mi tulajdonunk annak felhasználása lopásnak minősül,csak a mi engedélyünkkel lehetséges!

Sok sikert és örömöt kívánunk minden látogatónknak és tenyésztőnek az előttünk álló 2020-évi versenyszezonra!

Galambaukcio.hu csapata