Versele-Laga Prémium Kupa és Versele-Laga takarmányok, kiegészítő termékek akciója

A galamb takarmányok gyártásában már több évtizedes múlttal és tapasztalattal rendelkező belga Versele-Laga cégcsoport magyarországi leányvállalata, több akciós lehetőséggel és egy újonnan induló versenysorozat kiírásával szeretne kedvezni az aktív magyar galambászok táborának.

A Versele-Laga által gyártott és forgalmazott termékek kedvezményes áron történő beszerzése lehetőséget nyújthat szélesebb körben a  takarmányainkban rejlő lehetőségek megismerésére!

Szezonindító akciónk keretein belül 03.16.-tól 04.29.-ig minden megrendelt galambász termékünkre 15% kedvezményt biztosítunk!

Március 26.-án Galambász Nyílt Napot tartunk a vecsési partner áruházunkban, ahol egyedi 20% kedvezményt biztosítunk termékeink vásárlása esetén.

Rendezvényünkön vendéginket termékbemutatókkal, tanácsadással, meleg étellel várjuk. Természetesen senki sem távozhat tőlünk szomjasan sem!

Meglévő és új partnereinknek értékes tombolatárgyakkal is szeretnénk kedveskedni! Nyerje meg akár az elismert, több belga nemzeti 1.díjjal büszkélkedhető, kizárólag Versele-Laga takarmányokat etető  Michel Vanlint két galambjának egyikét!

Kiemelt partnerhálózatunknak köszönhetően átvételi pontjaink az ország számos részében megtalálhatóak! Viszonteladóink számát folyamatosan bővítjük, hogy termékeink az év 365 napján elérhetőek legyenek a lehető legközelebb Önökhöz!

Egy új verseny kiírási formával is szeretnénk bővíteni, színesebbé tenni a tenyésztők eredményeinek országos szintű összevetését. A Versele-Laga Prémium Kupa elindításával a nagy hagyományokkal rendelkező, belga bajnoksági formáknak megfelelően a galambok begyűjtésekor az előre megnevezett 1. és 2. galambok által elért eredményeikre fektejük a hangsúlyt. A hivatalos kiírást legelőször a Galambász Nyílt Nap (március 26. 9:00-14:00, Vecsés) alkalmával mutatjuk be.

A Versele-Laga Prémium Kupa kiírásánál figyelembe vettük a versenyszervezők 2022-es tervezett programjait, hogy a lehetőségekhez képest minnél szélesebb körben, országos szinten meg tudják mérettetni magukat partnereink!

A Versele-Laga prémium termékeivel szeretnénk az Önök elsődleges választása lenni, ha takarmányra vagy kiegészítőkre van szükségük!

Versele-Laga Prémium Kupa

A verseny kiírása:

A résztvevők eredményei a versenyszervezők által meghirdetett hivatalos versenyeiken és azok tagszövetségi és röpcsoporti listái alapján (az OSVSZ-ben meghatározott minimális induló létszámok mellett) kerülnek kiértékelésre az 1-es versenycsapatokban előre megnevezett, a gyűjtés során 1. és 2. galambként begyűjtött galambok eredménye alapján.

A kupán való részvételhez a tenyésztőnek 5 versenyeredményével kell neveznie, melyeket a regisztracio@verla.be e-mail címre kell elküldenie legkésőbb augusztus 31-ig.

Az eredmény hitelesítéséhez elengedhetetlen a hivatalos eredményszámláló programból (galambom.hu) kinyert teljes eredménylista csatolása az adott versenyekről.

A Versele-Laga Prémium Kupán való részvételhez 5db eredményt kell csatolni az alábbiak szerint:

  • 1db 200-300 km közötti verseny (helyettesíthető 1db 300-400 km közötti versennyel)
  • 1db 300-400 km közötti verseny
  • 1db 400-500 km közötti verseny
  • 1db 500-600 km közötti verseny (helyettesíthető 1db 600 km feletti versennyel)
  • 1db 600 km feletti verseny

A 200-600 km közötti versenyek listáin minimum 40 versenyző és 800 galamb részvétele szükséges!

A 600 km feletti versenyek listáin minimum 40 versenyző és 500 galamb részvétele szükséges!

A Versele-Laga Prémium Kupán szereplő versenyeken tehát maximum 10 helyezéssel (5 út, utanként 2 helyezés, amennyiben az 1. és 2. nevezett galamb a 20 %-os listára érkezik), minimum 7 helyezéssel lehet részt venni.

A Versele-Laga Prémium Kupát azon tenyésztő nyeri, akinek az 5 út alapján számított legtöbb helyezése van, és utanként a nevezett galambok által elért koefficienseinek összege a legalacsonyabb.

Azonos helyezési számot elért tenyésztők esetén a győztes a legalacsonyabb koefficiens összeggel rendelkező tenyésztő.

Koefficiens számítás módja:

(elért helyezés x 1000)/indított galamblétszám

Azon vásárlóink részére szól a kiírás, akik közvetlenül tőlünk illetve kiemelt partnereinknél minimum 5 zsák Versele-Laga Plus I.C. takarmányt vásárolnak legkésőbb 2022 június 30-ig. Nevezéskor az árú átvételét igazoló bizonylatot, vagy számlát csatolni kell.

A Versele-Laga Prémium Kupa díjazása:

  1. díj: 150.000 Ft értékű vásárlási utalvány+ Trófea
  2. díj: 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány+ Trófea
  3. díj: 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány+ Trófea

4.-10. díj: 20%-os vasárlási kedvezményt biztosító kupon egyszeri vásárlás esetére

(2022. november 30-ig felhasználható.)

A bajnoksági formát a 2022-ben a Magyar Postagalambsport Szövetséggel kötött megállapodás alapján írtuk ki.

További információ:   Mihalik András           20/573 9808;   andras.mihalik@verla.be;

Ügyfélszolgálat:            20/249 9956;    rendeles@verla.be;