Galambaukcio.hu oldalán is elérkezett az ideje, hogy megkezdje VI. árverési szezonját. 2018-ban indult útjára a weboldal, lehetőség nyílt magyarországi galambászoknak, hogy a versenyzésbe és a tenyésztésbe fektetett munkájukat kamatoztathassák. Az eladásra szánt galambjaik széles vásárló réteg számára lett elérhető.

Oldalunk elsőként Magyarországon folyamatosan biztosítja a tenyésztők számára új és kimagasló genetikájú galambok beszerzésének lehetőségét. 

Ahogy régen, úgy most is a csak megfelelő képességű madarakkal lehet sikeres a versenyzés. 

Mottónk: magas minőségű galambokat kizárólag a hiteles forrásokból lehet beszerezni. 

A Galambaukció csapata rendelkezik olyan tapasztalattal, kapcsolatokkal, információkkal, hogy kizárólag jelen kornak megfelelő minőségű galambokat kínáljon árverésre. 

A mai internetes világban folyamatosan szembe jön velünk az irdatlan mennyiségű eladásra szánt galambok tömkelege. (költözne, tovább repülne). Értékelhető eredmény meg persze a legtöbb esetben sehol. Galamb behozatalkor is nagyon körültekintőnek kell lenni. Nem mindegy, hogy ki milyen konkurenciával versenyzik, vagy egy esetleges jobb területi elhelyezkedésnek köszönheti -e az eredményét. Attól, hogy esetleg valaki kerületet vált és az új gyengébb konkurenciával versenyez és így ér el sikereket, attól még nem lettek jobb galambjai és nem lett jobb tenyésztő.

Azok a tenyésztők, akik kapcsolatban vannak velünk, már tudatosan készülnek saját aukcióikra és állományuk legjavábból kínálnak madarakat. Rengeteg referenciával rendelkeznek. A galambaukcio.hu oldalán az elkövetkező hónapokban válogathatnak kiváló magyar és külföldi tenyésztők magas genetikai hátterű galambjaiból. Nem megfelelő minőségű galambbal csak szenvedés a versenyzés. Lehet, hogy a dúc vezetés teljesen rendben van csak nincs ami repülje a díjakat. A jó galamb segít a tenyésztőnek, visszaigazolja díjakkal a gondoskodást. A gyenge galamb meg segít növelni a 20%-ott  másoknak.

Akik a galambaukcio.hu weboldalról vásárolnak és vásároltak mindenkor a minőséget választják.

Az oldalunkról vásárolt galambokból tenyésztett utódok már szinte megszámolhatatlan sikerhez juttattak tenyésztőket. Bemutatásukhoz lehetőséget biztosítunk weboldalunkon.

Említésként 2023-as évből: két kimagasló sikert is kiemelnék a sok közül, ami a nálunk vásárolt galambok közvetlen utódai által lett.

Berki Team Szuper Kupa Regensburg 556km

2.415 galamb 1.díj!

Czakó Gábor István Szuper Kupa Liberec 566km

2.051 galamb 1.díj!

Visszajelzésüket köszönjük!

Új funkciók

Oldalunk újabb funkció található, átkerült a származási lap a galériából és a videó is új helyet kapott.

A galérából átkerült a származási lap a megnevezés alá. Itt jelelenik meg a youtube videó linkje is, ha tartozik a galambhoz.

Az automatikus licit is új funkció, amelyet az alábbi képeken mutatunk be.

Ha licitáláskor a kötelező minimum emelésnél (2000 Ft) nagyobb árat adsz meg, akkor a rendszer csak a minimum emelést teszi meg és automatikusan visszalicitál, ha valaki a maximális licitednél kisebbet emel.

Ha egy olyan galambra licitáltál, ahol valakinek magasabb automatikus licitje volt beállítva, akkor az alábbi üzeneteket fogod látni!

Az alsó táblázatban, a licitelőzményeknél is látszódnak az automatikus licitek.